1 Mart 2012 Perşembe

Duvar Kağıtları

Hollywood yıldızlarının beğenilen duvar kâğıtları, bilgisayar ve cep telefonları için en iyi temalar seçenekleri arasında büyük ilgi ile vardır. Eğer cihazların duvar kâğıdı temaları olarak görüntüler içeren Christian Bale, Orlando Bloom, George Clooney, Daniel Craig, Russell Crowe, Tom Cruise, Matt Damon, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio veya birçok ünlü aktörler gibi bir hayranı iseniz bu çalışma canlandırmak için saattir. Bazılarınız Clint Eastwood, Zac Efron, Colin Farrell, Harrison Ford, Jamie Foxx, Mel Gibson ya da Jake Gyllenhaal hayranı da olabilir ve masaüstü ya da cep telefonu ekranında kendi fotoğraflarını içeren ilham verici anıları ve muhteşem anları scintillating manzaralar ile açığa alabilir senin için. Hugh Jackman, Ashton Kutcher, Jude Law, Heath Ledger, Matthew McConaughey ve Heath Ledger da ünlüler gibi birçok kişi tarafından tercih edilir ve onlar kendi gadget'lar kendi görüntülerin özelliği vardır. Yine, bazıları Matthew McConaughey, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Daniel Radcliffe, Keanu Reeves, Brandon Routh, Will Smith ve Denzel Washington, en sevdikleri Hollywood'un taraftar resimlerinin duvar kâğıdı olarak sevdiğiniz yerde bulunması.

Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Halle Berry, Jessica Biel, Cate Blanchett, ya da Sandra Bullock, sizin bu ünlü kişiler gibi Hollywood aktrislerinden sıcak duvar kâğıtları serbestçe birçok siteden indirebilir ve bunları birkaç şekillerde birbiri ardına değiştirirseniz sizin temalar çeşitli olabilir bir gün. Birçok site size Cameron Diaz, Hilary Duff, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Lisa Kudrow ve Lindsay Lohan çok güzel ve çekici duvar kâğıtları da indirebilirsiniz. İnceliklerini ve Alyssa Milano, Julianne Moore ve Natalie Portman anları resmeden Duvar Kâğıtları bölgeler ve milliyetler arasında birçok insanın masaüstü ve mobil ekranlarını ve hatta çalıştıkları iş yerlerinin dekorunu süslüyor. Aishwarya Rai, Julia Roberts, Hilary Swank, Naomi Watts ve Catherine Zeta-Jones da masaüstü ve mobil ekranlar aracılığıyla birçok modern profesyonellerin günlük performansları ile çok şevk ve canlılık ekleyebilirsiniz.

Hollywood yıldızlarının beğenilen duvar kâğıtları genç kuşaklarda bulunanların çoğu PC ve cep telefonları için duvar kâğıtları tercih edilen çeşitleri de vardır. Bazı spor kişilikleri ve diğer ünlülerin tercihleri olsa da, Hollywood çoğu insan için ana tercihleri ​​olmaya devam etmektedir. Bazı ünlü modeller ayrıca duvar kâğıtları son derecede tercih ederler. Yine gençlerin başka bir sınıfı da film yıldızları gibi kendi yerel veya bölgesel ünlülerin görüntülerini tercih ediyor. Duvar kâğıdınızı görüntü kalitesi sayesinde çok iyi olumlu ya da olumsuz yönde ruh halinizi etkiler ve bunun içinde performansa katkı sağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bizim arka düşüncelerimizi ve hayal gücümüz üzerinde doğrudan etkisi vardır çünkü bizim arka plan hoş ve ilham halinde ise, bizim bilinçaltı pozitif dürtüler oluşturabilir ve bizim düşünce ve eylemlerimizde kalite ve niteliğini yansıtacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder